• 1
  • 2
  • 3
  • 4

De partner voor uw financiële administratie, belastingadvies en loonadministratie.

Administratiekantoor Bouma Assen heeft zijn start gevonden in 2006 en is opgericht door Pauline Bouma. Sindsdien bieden wij kleine en startende ondernemers ondersteuning met hun administratie, geven we fiscaal advies en verzorgen we loonadministratie. Van kantoor aan huis zijn we al snel gegroeid en sinds 2012 gevestigd in ons pand te Assen Kloosterveen (Kloosterveste).

Als allround administratiekantoor in Assen bieden wij een heel scala aan diensten. Wij helpen grote bedrijven in Assen en daar buiten met hun totale administratie en geven advies op het gebied van belasting/fiscaal, bedrijfsuitbreiding en loonadministratie. Daarnaast helpen wij ZZP'ers en starters met hun financiele administratie en belastingaangifte. Zeker voor deze laatste groep is er veel winst te halen. Wij hebben de kennis en expertise om te helpen en advies te geven en daarmee pakken we de winst voor u als klant.

Ons administratiekantoor heeft klanten in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Vanuit onze vestiging in Assen in de wijk Kloosterveen helpen wij zowel particulieren als bedrijven. Ons kantoor zit naast de zuidingang van de parkeergarage van winkelcentrum Kloosterveen.

Ons team bestaat uit 5 leden welke als hechte groep staan voor u als klant. Administratiekantoor Bouma Assen onderscheidt zich door kwaliteit te leveren. Door een hoog actueel en vakinhoudelijk kennisniveau spelen wij in op de ontwikkelingen in de markt. Wij denken met u mee en wijzen u op de aanwezige mogelijkheden. Door een duidelijke uitleg en structuur is samenwerken leuk.

Wij gaan de uitdaging met u aan! Hieronder kunt u kiezen wat voor u van toepassing is:

Is uw interesse gewekt en wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op of wandel bij ons binnen in Assen kloosterveen.

Facebook

Maps