• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Op deze inloopdag is het mogelijk om onder begeleiding van Belastingadviseurs uw aangifte inkomstenbelasting 2018 in te vullen. Deze inloopdag is bedoeld voor particulieren die geen eigenaar zijn van een onderneming in box 1. In 2019 zijn er meerdere inloopdagen gepland.

In deze cursus wordt in één dagdeel in het kort alle facetten van het ondernemen behandeld. Uitgangspunt hierbij is het stappenplan, aangevuld met onderwerpen als modelovereenkomst ZZP, hoe bereik je je klanten en netwerkmogelijkheden. Deze cursus is geschikt voor de ondernemer die snel wil starten, zonder eerst zelf heel veel uit te zoeken. Deze cursus wordt gegeven in groepen van maximaal 6 personen zodat er aandacht is voor de specifieke wensen van de aanwezige ondernemers.

In deze cursus wordt in één dagdeel alle fiscale facetten van zonnepanelen behandeld. Deze cursus is geschikt voor de ondernemer die overweegt om zonnepanelen aan te schaffen voor zijn/haar privé woning of bedrijfspand. In beide gevallen zitten hier fiscaal haken en ogen aan. Deze worden besproken zodat u na deze cursus in staat bent om zo fiscaal optimaal mogelijk gebruik te maken van zonnepanelen.

In deze cursus wordt in één dagdeel alle fiscale facetten van zonnepanelen behandeld. Deze cursus is geschikt voor de particulier die overweegt om zonnepanelen aan te schaffen voor de privé woning. De fiscale gevolgen en verplichtingen die hieraan verbonden zijn worden besproken zodat u na deze cursus in staat bent om zo fiscaal optimaal mogelijk gebruik te maken van zonnepanelen.

In deze cursussen worden in blokken van halve dagdelen diverse onderwerpen behandeld waar een ondernemer mee te maken krijgt. Deze cursus is geschikt voor de startende ondernemer, maar ook voor de meer ervaren ondernemer die zijn/haar kennis wil uitbreiden of voor een belangrijke beslissing staat in zijn/haar ondernemerscarrière. De onderwerpen die aangeboden worden wijzigen regelmatig.

Onderwerpen die in deze cursus aan de orde komen zijn:
  • Welke ondernemersvormen zijn er.
  • Welke ondernemersvorm moet je kiezen en wat zijn de voor- en nadelen van elke vorm.
  • Aandacht besteden aan de ondernemingen die de cursisten willen gaan starten.
  • Aandacht besteden aan de overgang van ondernemingsvormen

Facebook

Maps